Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Porcování - radost, která se vyplatí
Naporcujte Kuře z Rašovic a získejte mnohem více z kuřecího masa.
Skvělý zážitek z kuřecího masa
S výjimečným konceptem chovu přinášíme na Váš stůl chuť kuřete našich babiček.
Objednávkový systém on-line
Kuře z Rašovic si můžete objednat prostřednictvím on-line aplikace.

Naše produkty

 Váha

Naše kuřata rostou déle a pomaleji,  a tím dosahují  úplně jiné váhy než kuřata z běžných chovů. Proto si naše kuře s váhou 2-3 kg oblíbíte pro chuť a strukturu jeho masa.

Porcování

Velmi oblíbeným se stává také porcování těchto velkých kuřat. Jejich vykoštěním získáte cennou surovinu v podobě pevných prsních svalů, stehen, křídel či skeletu. Pokrmy připravené z těchto surovin Vám přinesou tu pravou a vyjímečnou chuť našeho kuřecího masa. 

Tabulka

 V tabulce můžete vidět, jakou váhu mají jednotlivé části rozporcovaného kuřete s váhou 3,26 kg. 
 

Kuře z Rašovic – váha 3,26 kg
Kuřecí díly Čistá váha kuřecích dílů
Prsa 0,85 kg
Stehna 0,99 kg
Křídla 0,38 kg
Skelet 1,03 kg
Odpad/ztráta 0,01 kg
Váha celkem 3,26 kg



Tipy na zpracování kuřecích dílů

 

Prsa

Objevte, jak chutná steak z vyzrálého kuřecího masa. Oproti běžně dostupnému kuřeti je to rozdíl opravdu nepřekonatelný.

 

 

 

 

 

 

Stehna

Vychutnejte si pomalu pečená stehna z kuřete z Rašovic. Stačí vám pouze 2 stehna a máte oběd pro celou rodinu. 

 

Křídla

Pečená či grilovaná křídýlka  jsou dalšími chutnými díly kuřete. Dopřejte si je na sladko nebo klidně i pořádně pikantní.

 

 

 

 

 

 

Skelet

Po naporcování našeho kuřete Vám zbyde cenná surovina, která pozvedne Vaši polévku. Silný kuřecí vývar zahřeje a posílí.



 

 

 


Vykoštěná stehna

Zkuste vynikající závitky ze stehenních řízků z našeho kuřete, nebo je pouze naložte do koření a získáte vynikající maso na grilování. 

 

Nudličky

V teplých letních dnech je ideálním pokrmem studený těstovinový salát se  zeleninou a dušenými kuřecími nudličkami. 

 

Játra 

K silnému vývaru z kuřecího skeletu se hodí také knedlíčky z kuřecích jater. Skvělou volbou je také paštika z kuřecích jater. 

 

Srdce

Srdce z našeho kuřete také pozvedne chuť kuřecího vývaru. Výborná jsou však také kuřecí srdíčka na smetaně s houskovým knedlíkem. 

Free Joomla templates by L.THEME